Cuvantul Primarului Silviu PONORAN

ZLATNA ARE VIITOR!

DA, Zlatna are viitor! Așa cum se poate vedea în oras si în sate, continuam munca de modernizare a Zlatnei pe multe santiere, cu  mari proiecte aflate în derulare! Am reusit să salvăm Zlatna din ruine si sa o facem verde, frumoasa și cu viitor.

REVIGORĂM ZLATNA folosind industria și tehnologia viitorului.  Zlatna este pe cale să devina  Centru regional de TELEMEDICINA (pentru Alba și Muntii Apuseni) și Centru de finantare cu fonduri europene (ITI “ Motii -Tara de piatra”).

Am promis că facem Zlatna oras european. Asta facem zi de zi. Construim Europa la noi acasa. Cu increderea ca in curand vom ajunge ca pe langa infrastructura moderna sa avem și locuri de muncă, astfel incat zlatnenii sa ramana sau sa se întoarca acasă la Zlatna.

Impreuna, Primaria Zlatna, Consiliul Local Zlatna și toți zlatnenii, am reușit sa dezvoltam un oraș și o comunitate cu care ne mandrim și care reprezinte în multe privințe un reper pentru România.

Primar,

Silviu PONORAN

Zlatna renaște și are viitor

Proiectul “Zlatna europeana” în urmă cu zece ani, parea doar un vis frumos. Acum a început sa devina realitate.

Prin proiecte indraznete am reușit, inclusiv în vremuri de criză, sa facem din Primaria Zlatna cel mai mare investitor în orașul nostru. Proiectele mari de modernizare au schimbat spectaculos orasul și au dat încredere zlatnenilor în viitorul lor, aici, acasa în Zlatna.

Anul 2013 a fost un an cu multe realizari remarcabile, chiar istorice pentru orașul nostru. Am finalizat importante proiecte de infrastructura și cu toata sărăcia bugetara, sprijiniți de romani cu inima larga am reușit să organizăm la Zlatna Festivalul Internațional de Film Etnografic, Festivalul Național de Romanțe, Simpozionul Național “Regatul unit al Daciei” și o secțiune a Congresului Spiritualității Romanești. Iar la 1 Decembrie la Zlatna a fost dezvelit Monumentul lui Decebal.

Sari la conținut